De formació interiorista. On? A l’Elisava... després revàlida, Projecte final de Carrera a la LLotja i guanyador del primer premi de la convocatòria del Col·legi de Decoradors de Barcelona, any 1990.

Després, disseny de producte. Quin? Mobiliari de gran consum per marques com Rajoan, Casals, Arvi o Dem. Això a La Garriga, però també per Antaix (Coenia) i Danona. I també per a Kibuc preparant productes específics per al seu catàleg propi.

I què més? Doncs peces per l’indústria auxiliar del moble per a Estamp i Metakor... i recentment amb Viefe.

I com que sempre he tingut interès pels ordinadors i el que es pot fer amb ells, ja fa molts anys que presento els projectes amb infografia. Això, combinat amb el temps passat en platós de fotografia fa que també tingui un bon domini de la generació d’infografia per fins comercials, catàlegs, anuncis, fulletons... i fins i tot he preparat algun vídeo.

Ah! I durant tres anys i mig he viatjat per diverses zones de Xina com Kunming, Chongqing, Linhai, Shanghai i Foshan (Guandong) involucrat amb en Jordi Dedeu en diversos projectes d’interiorisme i disseny de tapisseria (Strads), mobiliari en acer inoxidable (Vanvory), outdoor furniture (Zhengte.) i diversos projectes de landscaping i stands per fires.

I ara, en un petit taller per “tocar matèria” i sempre col·laborant amb altres artistes i dissenyadors segueixo dissenyant, elaborant, renderitzant i, en definitiva, solucionant encàrregs i reptes que em plantegen els meus clients i amics. Vols ser-ne un?